Sipas një raporti të ri nga vendi i origjinës së Samsung, kompania do të zbulojë telefonin e ardhshëm të Galaxy S në fund të muajit shkurt, gjatë MWC 2018 në Barcelonë, Spanjë.

Raporti vëren se Apple iPhone X ishte arsyeja që gjiganti i teknologjisë fillimisht donte një zbulim të hershëm për Galaxy S9, por nuk e filloi këtë iniciativë pasi Galaxy S8 / S8 + që po tregojnë sukses kundrejt ofertës së fundit të Apple.

Zbulimi në MWC do të thotë se pajisjet do të lansohen në treg diku mes muajit mars, një muaj para se Galaxy S8 / S8 + të debutonin vitin e kaluar. MWC 2018 do të fillojë më 26 shkurt 2018 dhe do të përfundojë më 1 mars. Sipas raportit, seria e Galaxy S9 do të zbulohet më 27 shkurt në Kore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *